Wednesday, September 16, 2009

bir kıvılcım....

yaz aylarını bitirdik.. ancak, bodrum halen deniziyle ve manzarasıyla kalplerde kıvılcım oluşturmaya devam ediyor.. insanlar, sonbahar-kış döneminde yeni ikili partiler kurmak üzere, aranıyor.. bizde senelik, parti toplantımızı yahşi tepesinde gerçekleştirdik.. ben, kız çocuğu, bekar oğlan, reis, evri, nano g. güzel bir akşamda, leziz yemekler ve güzel içecekler eşliğinde bir araya geldik.. ilerleyen saatlerde yeni parti oluşumlarıda şekillenmeye başladı.. (bknz. resim 1)

gece ilerledikçe, partililer birbirlerine yeni dönem planlarından, isteklerinden bahsetmek le geçirdi.. içkininde etkisiyle danslar, ve sonunda kendimizi insanların arasında mavi müzikholde bulduk.. etrafta dolaşan gazeteciler, birer birer yeni parti oluşumlarını fotograflıyor ve bu durum da bazen canımızı sıkıyordu..(bknz. resim 2)



güzel bir gece, "copy paste" saz grubunun müzikleriyle şenlenmeye başlamıştı.. partiler oluşmuş, programlar belli olmuştu.. sıra ortalık sakinleşince, etrafı kontrol etmek, insanların dertlerini dinlemeye gelmişti..
yenii partinin iki üyesi, etrafı beraber gezip, insanların dertlerini dinlediler.. (bknz resim 3)

ne diyelim partililer muhtarlıkta da kararlı gözüküyorlar..

gecenin şarkısı;
Güzeller Güzeli Reyhan Reyhan (kız çocuğu)

Endamın Ezeli Reyhan Reyhan

Alem Sana Heyran Heyran Heyran

Ne Güzelsin Ay Gız

Bir Çiçeksin Ay Gız

Bir Tanesin Ay Gız

Nar Tanesin Ay Gız
.....

No comments:

Post a Comment

yaz ki okuyalım, bilelim, düzeltelim..